PGC – vaš najljubši sopotnik povsod z vami na poti

PGC – vaš najljubši sopotnik povsod z vami na poti

Prenovljeno spletno stran PGC pogosto dopolnjujemo z novimi zanimivimi vsebinami, vi pa ne utegnete slediti vsemu? Brez skrbi, da ne boste spregledali naših najnovejših objav iz sveta ugodnosti, e-mobilnosti, tehnologije, financiranja, opreme in družinskega življenja, smo naše delovanje razširili tudi na nekatere družbene kanale. Lepo vabljeni, da poleg  spletne stani obiščete še naš Facebook in Instagram profil ter YouTube kanal.
Kje torej začeti?
Osvežena spletna stran je vaše izhodišče
Želite v trenutku preveriti vse aktualne ugodnosti, poiskati navdih za nov izlet, spoznati novosti s področja avtomobilizma, naročiti svojo kartico ugodnosti Porsche Group Card in dostopati do vseh pomembnih informacij – to lahko opravite z lahkoto na naši spletni strani. Da bi čim lažje našli iskane vsebine, smo jih za vas razvrstili v tri rubrike: Ugodnosti, Članki in Kam na izlet ter jih še dodatno razdelili v posebne tematske skupine: vzdrževanje, nega vozila, oprema, na poti, tehnologija, testne vožnje, financiranje, družina, lifestyle, dogodki in e-mobilnost.
Z našim Facebook in Instagram profilom vedno prvi
Ste radovedni in bi radi med prvimi izvedeli vse novosti iz sveta ugodnosti PGC, ki jih za vas pripravlja naša ekipa? Vabljeni na naš Facebook in Instagram profil, kjer vas na časovnici čakajo objave s povzetki o novih aktualnih ugodnostih, člankih, nagradnih igrah ter ekskluzivnih novicah o avtomobilih. Na Facebooku vsako objavo opremimo s slikovnim gradivom ali videom ter linkom, preko katerega lahko dostopate do dodatnih informacij. V primeru, da bi nas želeli še o čem podrobneje vprašati, nam lahko na strani pustite sporočilo ali pa nam pišete na mail, ki je objavljen med podatki, in poskušali vam bomo odgovoriti v čim krajšem času. Na podoben način smo zasnovali tudi naš Instagram profil, le da smo tukaj klasičnim objavam dodali še shrambo Insta-zgodb, kjer lahko z enim klikom na interaktivni povzetek hitro in preprosto preverite vse dogajanje na izbrani ugodnosti ter si tako prihranite nekaj časa z iskanjem objave.
Z vami delimo tudi prvoosebne izkušnje
Ker se zavedamo, kako pomembne so za vas izkušnje drugih, smo pred kratkim svoje delovanje razširili tudi na platformo YouTube, kjer bomo z vami delili zanimive informativne videe in vloge, ki jih pripravljamo v sodelovanju z našimi uporabniki oziroma ambasadorji. Tako so vam trenutno na voljo za ogled dva videa o vozilih za večje družine, ki sta nastala v sodelovanju z Laro Nastran in Malimi Zakladi, ter vloga dveh nagrajenih ekip mladih ambasadorjev e-mobilnosti, ki so nam zaupali svojo uporabniško izkušnjo ob preizkušanju novega električnega avtomobila, PGC kartice ugodnosti in polnjenju na električnih polnilnicah MOON Charge.