Izberite znamko vozila
 
Volkswagen
Audi
SEAT
ŠKODA
VW Gospodarska vozila
Porsche
Delite ugodnost
 
 
 
 
 
 

Sončni in vse toplejši dnevi so končno tu! To je tudi čas, ko se radi odpravimo na prijeten izlet po Sloveniji ali na obisk k domačim. Napravite postanek in izkoristite 20 % popust na svežo in okusno ponudbo hrane in pijače* v vseh restavracijah Marché v Sloveniji. Ugodnost je na voljo do 30. 6. 2020. Za koriščenje popusta pred plačilom pokažite vašo kartico ugodnosti ali digitalno kartico v mobilni aplikaciji Porsche Group Card. Najdete jo znotraj svojega Profila.

Še niste prenesli mobilne aplikacije PGC? Opravite prenos na spodnjih povezavah:

* Vsi imetniki kartic zvestobe Audi Card in Porsche Group Card lahko v vseh restavracijah Marché v Sloveniji 20 % popust izkoristite na: pijačo (kava, sokovi, …), rogljičke, sendviče, za katere uporabljajo kruh iz Marché naravne pekarne, domače sladice ali pa izberete nekaj iz bogate ponudbe toplih jedi na žlico, jedi z žara, izberete nekaj iz široke ponudbe zelenjavnih jedi in prilog, kot so testenine, rižote, zelenjavne pite ter si sestavite solato po svojem okusu. Popust ne velja na alkoholne pijače, tobak in tobačne izdelke ter izdelke, ki so že v akcijski ponudbi.

Hiter in zdrav prigrizek

Bogato obložen sendvič s svežimi sestavinami in hišnimi namazi, si v Marché lahko privoščite za zajtrk, malico ali kosilo. Sendviči so tako okusni, da ga boste z veseljem pohrustali.

NOVO: ob nakupu svežega sendviča vam nudijo še naravno limonado 0,25l za samo 1,50€! Popoln obrok, ki vam ga pripravijo tudi za na pot!

Popolna osvežitev

Na tem svetu ni bolj kakovostne in močnejše hrane za zdravje in moč, kot so sveži naravni sokovi! Prehranjujejo, obnavljajo in pomlajujejo bolj kot vsa druga hrana. Zagotovite si svojo dozo vitaminov, kaj pravite  na sveže stisnjeni pomarančni sok 0,25l za 3,70€ ali naravna limonada 0,5l za 4,10€? Oboje vam pripravijo tudi v »Take away« embalažo!

Več o ponudbi Marché dobrot si lahko ogledate tukaj.