Izberite znamko vozila
 
Volkswagen
Audi
SEAT
ŠKODA
VW Gospodarska vozila
Porsche
Porsche Group Card
Delite ugodnost
 

Odpeljite se na lepše

Potrebujete vozilo? Se ravno odločate za nakup novega vozila? Bi z veseljem izkoristili čas in se prepričali, da boste izbrali pravo vozilo, ki vam bo v pomoč pri vaših vsakdanjih opravilih ali pa bi se z njim odpeljali na lepše? Izkoristite ugodnost in najemite vozilo kar 20 % ceneje**! Vsi imetniki kartic ugodnosti Porsche Group Card* lahko vozila po ugodnejši ceni najamete v poslovalnicah ATET v Ljubljani, Kopru in Mariboru.

Rezervacijo vozila lahko opravite tukaj.

Pogoji koriščenja ugodnosti

20 % popust pri najemu vozila v poslovalnicah ATET lahko izkoristijo vsi imetniki kartic ugodnosti Porsche Group Card ali imetniki mobilne aplikacije Porsche Group Card. Pri pošiljanju povpraševanja preko elektronske pošte oziroma pri potrditvi rezervacije je potrebno navesti 6-mestno številko kartice ugodnosti, ki jo najdete na zadnji strani, imetniki mobilne aplikacije pa na digitalni kartici ugodnosti, ki je na voljo znotraj mobilne aplikacije Porsche Group Card, v zavihku »Profil«. Pri pošiljanju spletnega povpraševanja 6-mestno številko kartice ugodnosti vpišete v zadnjem koraku, v polje: Komentar.

Zbirajte dneve zvestobe!

Za vsak dan najema vozila v poslovalnicah ATET z uporabo kartice ugodnosti Porsche Group Card, hkrati zbirate tudi dneve zvestobe. Poleg 20 % popusta na najem vozila lahko prejmete tudi 1 dan brezplačnega najema.

Preberite več

Naročite svojo kartico ugodnosti