Izberite znamko vozila
 
Volkswagen
Audi
SEAT
ŠKODA
VW Gospodarska vozila
Porsche
Delite ugodnost
 

Lastnikom vozil AUDI bomo podarili 40 vstopnic za ogled 59. Pokala Vitranc v Kranjski Gori. Z malo sreče bosta 2 vstopnici vaši. Sodelujte in si tekme 59. Pokala Vitranc v Kranjski gori med 14. in 15. marcem 2020, oglejte v živo.

Pogoji sodelovanja pri žrebu:

v žrebu lahko sodelujejo imetniki kartic zvestobe Audi Card ali Porsche Group Card (ki imajo v lasti vozilo Audi). Prijave na nagradno žrebanje se zaključijo 9. 3. 2020 ob 12:00, za sodelovanje pa pošljite PGC DA IME PRIIMEK na 4246. Vaše poslano SMS sporočilo se obračuna po veljavnem ceniku vašega izbranega operaterja mobilnih storitev. 

Nagrada: dve vstopnici za ogled sobotne veleslalomske tekme ali dve vstopnici za ogled slalomske tekme v nedeljo.

Med vsemi, ki boste poslali SMS sporočilo, bomo izžrebali 10 srečnežev, ki bodo prejeli 2 vstopnici za ogled veleslalomske tekme, ki bo v soboto, 14. 3. 2020 in 10 srečnežev, ki bodo prejeli 2 vstopnici za ogled slalomske tekme v nedeljo, 15. 3. 2020, 59. Pokala Vitranc v Kranjski Gori. Nagrajence bomo 9. 3. 2020, po 13. uri o nagradi obvestili s SMS sporočilom. Nagrado bodo nagrajenci prejeli po navadni pošti na naslov, ki so ga sporočili ob izdelavi kartice ugodnosti Audi Card ali Porsche Group Card.

Veselimo se skupnega navijanja!


Obveščamo vas, da bo letošnji 59. Pokal Vitranc izveden brez občinstva, zato bodo nagrajenci nagrado prejeli prihodnje leto, za ogled 60. Pokala Vitranc.

O prevzemu in izboru željenih vstopnic bomo nagrajence vnaprej obvestili.

Uradno obvestilo si lahko preberete tukaj.