Izberite znamko vozila
 
Volkswagen
Audi
SEAT
ŠKODA
VW Gospodarska vozila
Porsche
Porsche Group Card
Delite ugodnost
 

Ugoden in fleksibilen najem vozila

Ste si zamislili, da bi lahko ugodno najeli avtomobil, ki vam ga ne bi bilo treba prevzeti na določeni lokaciji? Da dejanje ne bi ostalo zgolj ideja, smo vam v sodelovanju s Sharetoo mobility by Porsche Bank pripravili 20 % popust na najem avtomobila, ki vas pričaka na isti destinaciji, kjer se nahajate tudi vi. Ugodnost lahko izkoristite do njenega preklica.

 

Pogoji uveljavljanja ugodnosti

20 % popust na najem avtomobila lahko izkoristite tako fizične kot tudi pravne osebe. Prvim – razen v primeru, da ste poslovni ali trgovski partner, je ugodnost na voljo zgolj pri plačilu s plačilno kartico zvestobe Porsche Group Card. Za pravne osebe pa je to zgolj ena izmed opcij. Popust se obračuna na cene, ki jih lahko preverite v aktualnem veljavnem ceniku.
 

Še nimate svoje plačilne kartice zvestobe? Preverite, kako jo lahko dobite »tukaj«.
 

Nova mobilnost za širšo skupnost

S storitvijo Sharetoo podjetja Porsche Finance Group Slovenija vam ponujamo novo izkušnjo deljenja avtomobila. Predstavniki stanovanjskih skupnosti, društev in podjetij lahko sedaj rezervirate svoj avtomobil v službene ali zasebne namene, se varno pripeljete na cilj ter v istem koraku naredite nekaj dobrega za vaše okolje. Izbirate lahko med najnovejšimi modeli avtomobilov, ki jih rezervirate preko posebnega Sharetoo koledarja v spletni ali mobilni aplikaciji. Na istem mestu preverite tudi razpoložljivost vozil in stanje goriva. Da bo vaša vožnja res brezskrbna, ob prevzemu avtomobil odklenete in poženete kar brezstično - s kartico ali mobilnim telefonom ter ga po končani vožnji na isti način tudi zaklenete.

Naročite svojo kartico ugodnosti