Izberite znamko vozila
 
Volkswagen
Audi
SEAT
Škoda
VW Gospodarska vozila
Porsche
Delite ugodnost
 
 
 
 
 
 
 
 

OPREMITE SE ZA AKTIVNO POLETJE!

Vse potrebno za vaše aktivno poletje vas čaka v spletni trgovini INTERSPORT, kjer lahko imetniki kartic zvestobe med 1. in 15. julijem 2019 izkoristite brezplačno dostavo na dom*. Svoj nakup lahko hitro in enostavno opravite v spletni trgovini Intersport.

Popust unovčite s promocijsko kodo PGC-DOSTAVA, ki jo vpišete, ko izdelek izberete in ga oddate na blagajno. Izdelke lahko naročite na dom ali pa jih prevzamete v najbližji prodajalni Intersport.

Promocijska koda velja od 1. 7. 2019 do 15. 7. 2019 v spletni trgovini Intersport za nakup izdelkov.

Preglejte ponudbo in opravite nakup tukaj.

Vaša koda za koriščenje popusta: PGC-DOSTAVA

*Strošek dostave za vsa naročila je brezplačen, razen v izjemah, kot so: paketi oz. izdelki, ki zaradi svojih mer, mase ali drugih posebnih značilnosti zahtevajo posebno obravnavo. Za te izjemne pošiljke je cena dostave zaračunana po trenutno veljavnem ceniku oz. se obračuna (za tekalne steze, sobna kolesa, eliptične trenažerje in vadbene postaje, strošek dostave v višini 25 EUR, za smuči za odrasle, strošek dostave v višini 10 EUR, kolesa za odrasle, strošek dostave v višini 15 EUR). Več o dostavi in naročilih lahko preberete na spletni strani Intersport.